The Steppes-Enquire Within

Οι Steppes φτιαχτηκαν το 1983 στο Los Angeles απο τους αδερφους Fallon (με καταγωγη απο την Ιρλανδια), και ηταν απο τα πλεον χαρακτηριστικα garage-psychedelic συγκροτηματα με ιδιαιτερα φανατικους φιλους προπαντως στην χωρα μας, που τους αγαπησε και τους υποχρεωσε να εμφανιστουν αρκετες φορες στην Αθηνα. Μια απο αυτες τις φορες ετυχε να τους δω κι εγω στο Ροδον, πρεπει να ηταν Σεπτεβρης του 1989 αν θυμαμαι καλα, σε μια συναυλια μαζι με τους Paul Roland και Fallen Angel. Ηταν ακριβως πριν κυκλοφορισει το πολυ καλο τριτο τους αλμπουμ Enquire Within, οσοι ειμαστε λοιπον εκει ειμαστε τυχεροι γιατι ακουσαμε το τρομερο Master James πριν τυπωθει σε βυνιλιο!





diomidis music


οσο γι'αυτο που ζητησε ο φιλος μου ο Akis, το ετοιμαζω.

5 comments:

akis said...

Γειά σου my friend! Το post του "Enquire Within" εξαιρετικό! Δυστυχώς δεν μπόρεσα να τους δω ποτέ live. Απ' ότι κατάλαβα, ίσως ετοιμάζεις "Drop Of The Creature", που μόνο για το "Somebody Waits" (ένα απ' τα καλύτερα folk κομμάτια όλων των εποχών, που μόνο οι Fairport Convention ή οι Fotheringay θα μπορούσαν να είχαν γράψει) το θεωρώ αριστούργημα και ίσως ετοιμάζεις και το αγαπημένο μου "Stewdio", που είναι στην λίστα μου με τους "100 records you must hear before you die". Τραγούδια σαν τα "Make peace with your darkness", "Look For The Sun", "A Lonely Girl", "Whole World On Your Shoulder", "The One Thing" δεν ξαναγράφονται!!
Αν μετά από αυτά, μου πεις ότι σκεφτόσουν για....Bevis Frond, τότε θα κουφαθώ εγώ φίλε.....

Διομηδης said...

υπομονη φιλε μου, υπομονη!

akis said...

Αντιλαμβάνομαι my friend..., αλλά είναι που μας έχεις πορώσει με αυτά τα αριστουργήματα!

the prostitution times said...

Γειά σου φίλε Διομήδη!!!
Πολύ ωραίο το blog σου. Οι μουσικές που ανεβάζεις είναι πράγματα που ψάχναμε χρόνια. Ένα αριστούργημα μετά το άλλο, τί να πουμε...
Ξεκινήσαμε και μείς ενα νέο blog με ενδιαφέροντα θέματα, ρίξε μια ματια να δείς, έχουμε ανεβάσει και 2 άλμπουμ αρκετά σπάνια, και εκεί σκοπεύουμε να κινηθούμε. Αν θες, μας βάζεις κι εμας στη λίστα με τα blogs??
http://theprostitutiontimes.blogspot.com/

Προκαταβολικά σε ευχαριστούμε και μόνο για το γεγονός πως υπάρχει το βήμα για να εκφράσουμε το θαυμασμό μας και την άποψή μας.
the prostitution times team!!

the prostitution times said...

Καλησπέρα Διομήδη!!!!!
Σε ευχαριστούμε για τις συμπαράσταση και τις συμβουλές στο νεοσύστατο blog μας.
Θα τα λέμε συχνά από δω και πέρα.

The Prostitution Times (team)

Next previous home
Related Posts with Thumbnails